Vilar Hotel Restaurant ir ģimenes restorāns katrai dienai ar tādām vienkāršām un svarīgām cilvēciskām sastāvdaļām kā laipnība, atvērtība visam jaunam, mīlestība un dzīves garša.
Restorāns, kura ēdienkartē satiekas "Austrumi un Rietumi vienā šķīvī". Japāņu virtuves klasika un Eiropas virtuves sajaukums.
Mūsu restorāna šefpavāra devīze " Gatavojam, paredzot vēlmes: sātīgas maltītes tētiem, vieglas mammām, veselīgas un interesantas maltītes bērniem". Banketiem, furšetiem vai kafijas pauzēm restorāna šefpavārs izstrādās individuālu ēdienkarti pieskaņotu Jūsu vēlmēm, iespējām, kā arī svētku tematikai.
Pieredzējusī komanda parūpēsies par izvēlētās pasākuma vietas noformējumu, kā arī nodrošinās profesionālu apkalpošanu.
PASĀKUMI UN BANKETI
"Vilar Hotel" - lieliska un vienlaikus unikāla vieta svinībām, jubilējam, kāzām, korporatīvajiem pasākumiem.
Profesionālā komanda parūpēsies par brīnišķīgu svētku radīšanu galvenajā zālē - ģimenēm, draugiem, kolēģiem vai korporatīvajiem klientiem.
Sviniet Ziemassvētkus, valsts svētkus, nozīmīgus Jūsu dzīves notikumus vai uzņēmumu sasniegumus.
Restorānā vienlaicīgi ir iespējams uzņemt līdz 120 viesus:
Bankietiem, furšetiem vai kafijas pauzēm restorāna šefpavārs izstrādās individuālu ēdienkarti pieskaņotu Jūsu vēlmēm, iespējam, kā arī svētku tematikai.
Pieredzējusī komanda parūpēsies par izvēlētās pasākuma vietas noformējumu, kā arī nodrošinās profesionālu apkalpošanu.
Noorganizēsim skaistus svētkus restorāna telpās vai Jūsu izvēlētajā vietā. Ar iespēju palikt pa nakti ērtos viesnīcas numuriņos un izbaudīt SPA centra zonas.
RESTORĀNA DARBA LAIKS
P.: -
O.: -
T.: -
C.: 12:00 - 21:00
P.: 12:00 - 21:00
S.: 12:00 - 21:00
Sv.: 11:00 - 17:00
GALDA REZERVĀCIJA
Galdiņu rezervāciju iespējams veikt zvanot: +371 25642419
Par pasākumiem un izbraukuma bankietiem lūgums sazināties:
Tālr.: +371 23222438
E-pasts: vilarhotel@gmail.com
* 1-Glutēns, *2-Vēžveidīgie, *3-Olas, *4-Zivs, *5-Zemesrieksts, *6-Sojas pupiņas, *7-Laktoze, *8-Rieksti, *9-Selerijas, *10-Sinepes, *11-Sezama sēklas, *12-Sēra dubultoksīds, *13-Lupīna, *14-Gliemji
tīģergarneles, saldskābā mērcē, ķiploki, zaļumi
*1,2,12
olīvas, saulē kaltēti tomati, prosciutto, spāņu desa, bri siers, dor-blue, parmezāns
*1,6,7,10
ķiploku grauzdiņi, kalmāru gredzeni, sīpolu gredzeni, pikantā mērce
*1,3,7
parmezāns, ciedru rieksti, anšovu mērce, sinepes "Dijon", vistas fileja
*1,2,8,10,12
parmezāns, ciedru rieksti, anšovu mērce, sinepes "Dijon", tīģergarneles 5gab.
*1,2,8,10,12
mango, avakado, ķiršu tomāti, harikot, lapu mix, sezama eļļas mērce
*1,4,8,11,12
ķiršu tomāti, lapu mix, Burata siers, citrusaugļu mērce, pekan rieksti
*1,7,8
ar tomātiem un sezonas dārzeņiem
*1,7,9,12
*1,2,4,12,14
ar kviešu maizes čipsiem
*1,3,6,7,12
ar grilētiem dārzeņiem un saldakrējuma mērci, pagatavota ar sarkanvīnu
*1,7,9,12
ar kartupeļu biezeni un sīpolu marmelādi
*1,7,12
ar svaigu tomātu salātiem, sarkanajiem sīpoliem, zaļumiem un olīveļļu
*1,3,7
*1,3,7
*1,6
*1,3,7
ar grilētiem ķiršu tomātiem, brokoļiem, svaigiem salātiem un komkuat mērci
*1,4,12
0,5 kg
*1,7,12,14
ar svaigu dārzeņu salātiem, lapu maisījumiem, garšaugu mērci
*1,4,8,12
*
ar ķiploku
*
*
*
*
ar marinētiem gurķiem, svaigiem dārzeņiem, sīpolu marmelādi, Čedaras sieru, BBQ mērci un frī kartupeļiem
*1,3,6,7
ar frī kartupeļiem
*1,3,7
ar ogu mērci
*1,3,7,12
ar ogu mērci
*1,3,7
*
1,5 - 2,5 kg
0,5 kg
1 porcija
1 porcija
1 porcija
1 porcija
1 porcija
1 porcija
1 porcija
apelsīnu, ābolu, dzērveņu, tomātu, ananāsu
multiaugļu, zemeņu, mango, arbūza, kivi
apelsīnu, greifrutu, ābolu, būrkānu
0,5l
1,0l
0,355l
0,5l
0,5l
0,5l
150ml
750ml
150ml
750ml
750ml
750ml
150ml
750ml
150ml
750ml
750ml
750ml
150ml
750ml
150ml
750ml
150ml
750ml
150ml
750ml
150ml
750ml
150ml
750ml
750ml
750ml
750ml
200ml
750ml
750ml
40ml
40ml
40ml
40ml
40ml
40ml
40ml
40ml
40ml
40ml
40ml
40ml
40ml
40ml
40ml
40ml
40ml
40ml
40ml
40ml
40ml
40ml
40ml
upeņu, ķiršu
40ml
40ml